Met een groep of zelfstandig trainen

Lekker buiten of binnen sporten; van beginner tot gevorderde

Wat bieden wij

HC Lifestyle beschikt in Zaandam over een buitenterrein met obstakels en trainingsmaterialen voor buiten. Tevens hebben wij een loods met fitnessapparatuur om zelfstandig 24/7 te kunnen trainen. In Zaandam kan je kiezen voor een abonnement waarmee je deel kan nemen aan de groepslessen of een abonnement om zelfstandig aan de slag te gaan. Wil je met een Personal Trainer aan de slag dan kan dit ook in Zaandam.

Lesrooster HC Lifestyle Zaandam

maandag

Bootcamp

19.00 – 20.00 uur

Hardlooptraining

20.00 – 21.00 uur

dinsdag

Bootcamp

19.00 – 20.00 uur

woensdag

Bootcamp

19.00 – 20.00 uur

donderdag

Kickboks bootcamp

19.00 – 20.00 uur

vrijdag

zaterdag

Bootcamp

10.30 – 11.30 uur

Bootcamp

De ideale work-out om in de buitenlucht 45 minuten te werken aan je conditie, snelheid en kracht. Om je lichaam te blijven prikkelen is het goed afwisselend te blijven trainen. Een bootcamp training is daarom nooit hetzelfde en kent een leuke mix van verschillende beweegvormen zoals; hardlopen, monkeybars, bandengooien, trainen met je eigen lichaamsgewicht en nog veel meer. Je weet nooit wat je kan verwachten op ons prachtige buitenterrein in Zaandam. Onze garantie; “Het is altijd leuk en uitdagend!” 

Abonnementen groepslessen vanaf € 35,00 per maand

Bokstraining

Onze (kick)bokstraining is een full body work-out waarbij je dus in één training al je spieren traint. We combineren trappen en stoten met andere oefeningen zoals sit- en pushups. Deze trainingen zijn een combinatie van kracht en cardio, waarbij je in korte tijd veel calorieën verbrandt en een ijzersterke conditie opbouwt.

Hardlooptraining

HC Lifestyle organiseert hardlooptrainingen in groepsverband. We houden rekening met alle niveaus en gaan lekker in het Vijfhoekpark rennen. Het doel is om onder professionele begeleiding jouw conditie te verbeteren. We willen dat jij plezier hebt in de trainingen, dat er een goede sfeer is in de groep en dat iedereen kan trainen op zijn of haar niveau.

Yogalessen (volgt)

Ervaar hoe het is om yogalessen in de buitenlucht te volgen. Lekker op jouw yogamat of met je blote voeten in het gras in verbinding met de natuur, jezelf en jouw groep. Ook als het weer niet meezit zullen wij altijd proberen de lessen door te laten gaan, maar dan overdekt. Kom en ervaar zelf hoe het is om buiten met plezier een yogales te volgen.

Trainen wanneer het jou uitkomt

Abonnement zelfstandig trainen € 25,00 per maand

Buiten sporten

Buiten hebben we een obstakelbaan en veel materialen om zelfstandig aan de slag te gaan. Zo hebben wij halterbanken met gewichten van beton, kettlebells, autobanden, bokszakken en nog veel meer. Ervaar zelf het trainen in de buitenlucht!

Binnen sporten

Binnen hebben wij een uitgebreid assortiment fitnessapparatuur, zoals een dumbellset t/m 50 kilogram. Hier kan je trainen bij slecht weer of als je liever van de apparatuur binnen gebruik wil maken. Kom en bekijk onze apparatuur!

Werk aan jouw...

Kracht

Wordt elke dag fysiek sterker en voel je ook mentaal sterker.
Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken!

conditie

Werk aan je uithoudingsvermogen, zowel fysiek al mentaal.
Kom regelmatig uit je comfortzone en ga uitdagingen aan!

gezondheid

Combineer kracht en conditie met gezonde voeding.
HC Lifestyle staat voor het maken van Healthy Choices!

Wij willen jou graag ons terrein en sportschool laten zien

Wil jij een GRATIS proefles?

Gratis proeflessen zijn alleen mogelijk bij HC Lifestyle World – Locatie Zaandam.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door het versturen van dit formulier verklaar ik akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar HC-Lifestyle te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens haar privacyverklaring.

If you never try
you'll never know

Scroll naar top