Buiten en Binnen sporten

In een groep, zelfstandig of samen met jouw Personal Trainer

Een breed aanbod; van maatwerk tot all-in programma's

Bij HC-Lifestyle draait het om jou. Wij weten dat persoonlijke aandacht en stimulans je écht verder helpen en jouw resultaat is wat telt. Wij kunnen op maat gemaakte programma’s voor jou maken en Personal Trainingen verzorgen op meerder locaties of je kunt kiezen voor all-in programma’s met ondersteuning van onze app.

Wil je liever op ons buitenterrein HC Lifestyle World te Zaandam komen trainen? Wij verzorgen verschillende groepslessen zoals, bootcamp lessen, boks- en obstakel trainingen. Houd onze website in de gaten, want wij willen de lessen deze zomer nog flink uit gaan breiden. Natuurlijk kan je ook zelfstandig op ons terrein trainen of binnen. Wij hebben op het terrein een loods staan met flink wat fitnessapparatuur.

Weer of geen weer, buiten sporten is altijd lekker! De lessen bootcamp zijn een combinatie tussen kracht en uithoudingsvermogen.

Deze lessen noemen wij zelf bootcamp/(kick)boksles. Het is een leuke manier om fit te worden en te blijven. Je leert diverse technieken.

Maatwerk

Wil je een keer buiten trainen met jouw bedrijf, vereniging, familie of vriendengroep? Informeer naar onze mogelijkheden.

Wil je weten wat het beste bij jou past?

Heb je een ultiem doel of ben je op­ zoek naar die stok achter de deur. Dan is dit de beste oplossing. Wij zullen jou motiveren!

In een groep en onder professionele begeleiding aan jouw conditie werken. Duur- en interval training wisselen elkaar af.

Voedingsbegeleiding, trainen op jouw tempo en naar jouw behoefte. Wij begeleiden jou intensief naar een gezonde leefstijl.

Zelfstandig trainen

Buiten op ons terrein of binnen in onze sportschool
Icoon HC-Lifestyle

Buiten

Icoon HC-Lifestyle

Binnen

Probeer het uit, plan een gratis proefles

Normaal € 25,00

0
tevreden sporters gingen je voor!
"Om anderen te kunnen bewegen, moet jezelf bewogen zijn. Dat is waar de trainers van HC-Lifestyle zich voor 100% voor inzetten. Een top begeleiding waar ik me heel erg thuis voel. Zonder was ik niet zover gekomen"
Tineke
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 27 beoordelingen
Scroll naar top