Welkom bij HC Lifestyle World

Voor iedereen die in Zaandam met plezier wil sporten

Groepslessen | Personal Training | Zelfstandig Trainen

Drie Personal Trainers, Jeffrey, Mike en Mitchell zijn eind vorig jaar gestart om het buitenterrein in Zaandam weer nieuw leven in te blazen. Vorig jaar, toen de sportscholen dicht gingen, was het niet langer mogelijk om Personal Training te geven en waren zij genoodzaakt om iets anders te zoeken. Vele uren hard werken begint nu resultaat op te leveren en het buitenterrein wordt met de dag mooier. Je kunt hier nu heerlijk in de buitenlucht en binnen trainen! We hebben groepslessen buiten, zoals bootcamp en boksen en in onze loods vind je genoeg fitnessapparatuur om zelfstandig te kunnen trainen. Verder blijven Jeffrey, Mike en Mitchell natuurlijk in de eerste plaats Personal Trainer en kunnen wij jou ook 1:1 begeleiden. Samen met onze andere trainers staan we te popelen om op diverse locaties in Noord en Zuid Holland weer Personal Training aan te bieden.

Wil je weten wat het beste bij jou past?

Maak kennis met Jeffrey, Mike en Mitchell

Jeffrey Dirks

Hij gaat van alle drie het snelst over de obstakelbaan. Wie wil hem uitdagen om zijn tijd te verbreken? Kom bij ons trainen en wij helpen jou om een geweldige tijd neer te zetten.

Mike Cramer

Altijd sporten; vroeger judo, later fitness en nu ook boksen. Wil je een keer een boksles volgen dan moet je bij Mike zijn. Hij nodigt jullie hierbij uit om een keer een proefles bij hem te volgen.

Mitchell van der Kleef

De krachtpatser van HC Lifestyle. Hoe hadden we alle fitnessapparatuur de loods in gekregen zonder de hulp van Mitchell. Je kunt het zien als je een keer een Personal Training bij hem volgt.

Kom een keer kijken....

Jeffrey, Mike en Mitchell zijn bijna dagelijks aanwezig op onze hoofdlocatie in Zaandam. Kom gerust een keer kijken bij de HC Lifestyle World in het Sportpark Vijfhoek. Zij geven jou graag advies en een rondleiding. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een GRATIS proefles te reserveren.

Is Zaandam te ver uit de buurt voor jou dan kan je kiezen voor Personal Training. Deze geven wij op verschillende locaties in Noord en Zuid Holland. Een proefles Personal Training is te koop via onze website.

Het voordeel van trainen met een personal trainer

Veel mensen zijn van mening dat dit niet voor hen is weggelegd vanwege de kosten. Met het voorbeeld hieronder willen wij aantonen dat deze gedachte niet juist is. Vaak zien wij dat mensen met veel enthousiasme een jaarabonnement afsluiten bij een sportschool. Bij de meeste leden loopt na gemiddeld 6 tot 8 weken de motivatie terug en neemt het bezoek af. Eén van de reden is het uitblijven van de gewenste resultaten. Na drie maanden bezoekt men nog af en toe de sportschool. Een gemiddeld abonnement in Nederland kost € 475,00 per jaar. Onze leden ervaren na 8 weken training met een personal trainer al grote verschillen. Hierdoor neemt de motivatie toe om te blijven trainen en lukt het onze leden zich een andere leefstijl aan te leren. Daar zijn wij heel trots op! Begeleiding gedurende 8 weken door onze personal trainers kost jou € 400,00.

Hoe ervaren anderen ons

All good trainers and nowadays a beautiful outdoor location where you can fully enjoy yourself.
Sylvia Corzilius
Sylvia Corzilius
Professioneel en altijd heel gezellig! Altijd een leuke tijd en altijd resultaat halen, een zware aanrader!
Ricky Dhesi
Ricky Dhesi
Professional, result-oriented and friendly are the characteristics that fit the HC-Livestyle method. In addition, he knows nutrition and knows how to substantiate which food is suitable for you, regardless of the objective.
Zondag koken met Fay
Zondag koken met Fay
Nice personal trainer. Helps achieve your goals well. Very professional in his profession with a cozy atmosphere. Is definitely recommended!
mabel schoen
mabel schoen
Top trainer! Very nice to work with Mike during my pregnancy and after my delivery. Good personal guidance, so you go further than you could get on your own. An absolute must!
Miriam Wapstra
Miriam Wapstra
Best trainer ever! Mike is professional, knows what he's doing, encourages you to do your best, praises you for your achievements and does not let you cheat on your exercises. Super happy with him!
Sueli Giesler
Sueli Giesler
Heel leuk om met dit team aan de slag te zijn. Super enthousiast.
Anco van Geffen
Anco van Geffen
Scroll naar top