HC Lifestyle Online

Met de app ben je altijd op de hoogte van jouw lessen, betalingen en nog veel meer!

Virtuagym en HC Lifestyle

Iedereen die bij ons lid wordt krijgt automatisch een PRO Virtuagym account. Door het aankopen van één van onze producten, het invoeren van jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en het kiezen van een wachtwoord maak je gelijktijdig een account aan bij onze online omgeving van Virtuagym. Hier kun je al jouw gegevens invoeren, abonnement(en) en facturen inzien, lessen inplannen, lid worden van groepen waarin mensen tips uitwisselen, enz. Kortom dit kan jou ondersteunen bij een gezonde leefstijl.

Virtuagym is te gebruiken in zowel de webbrowser, op jouw tablet of op jouw telefoon. Voor de laatste twee opties dien je de App te downloaden via de App Store. Je kunt dan inloggen met het door jou ingevoerde e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord. Let op! Je kunt geen account aanmaken via de App.

Met deze App kan je het rooster inzien, jezelf inplannen voor de lessen, jouw facturen en credit bekijken en contact houden met medesporters via de community. 

– UITBREIDING VOLGT – 

Houdt bij wat je eet en volg je voortgang. Gebruik onze Food-App om gepersonaliseerde maaltijd- en voedingsplannen te maken en bereik je doel!

– VOLGT –

 

Wil je lid worden van HC Lifestyle?

HC LIFESTYLE WORLD

Take a peek inside our Wonderworld
Scroll naar top