Afvallen

“Onze aanpak garandeert succes en voorkomt jojo effecten.”

Afvallen, in 12 weken gegarandeerd resultaat

"In 3 maanden tot wel 10 kilo afvallen zonder jojo effect"

Gezond en verantwoord afvallen werkt alleen als je bewegen en werken aan je voeding combineert. We snappen best dat het volhouden lastig is. Coaching en de juiste aandacht maken het verschil. Ons 12 weken programma is hierop gericht. 

Het 12 weken programma is een all-in pakket voor een vaste prijs. Door de opzet garanderen wij dat je snel resultaat zult ervaren. En dat het de aanzet is tot een verandering van je leefstijl.

Samen met een eigen personal trainer ga je aan de slag. Op basis van jouw wensen en de intake stellen we een programma op. Dit bestaat uit: bewegen, voedingsbegeleiding en 1:1 coaching.  

50+ fitness

Waarom kiezen mensen voor het afvallen, fit en snel sterk programma

Fit en slank in korte tijd.
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 27 beoordelingen

Afvallen en garantie op resultaat

Trainen onder begeleiding met een plan dat op jouw situatie en wensen afgestemd is biedt veel voordelen. Je merkt vaak al binnen 8 weken een groot verschil. Werken aan afvallen vraag om aandacht voor jouw mentale rust, jouw voeding en jouw bewegen. Hiermee houden onze deskundige en ervaren personal trainers rekening. Jouw plan is maatwerk en begint bij een uitgebreide professionele intake. 

Wil je weten wat voor jou het beste advies is?

Het afvallen, fit en snel sterk programma

'Persoonlijke aandacht, 24/7'

We snappen best dat het volhouden lastig is. Coaching en aandacht maken het verschil. Daarom gaan we een stap verder. Zo kun je rekenen op:

  • 1:1 training met je eigen coach
  • Elke twee weken voortgangscheck
  • Elke twee weken bespreken we je voedingsplan
  • Telefonische extra coaching
  • Ondersteuning via de app

Is afvallen onder begeleiding van een personal training duur?

Veel mensen zijn van mening dat dit niet voor hen is weggelegd vanwege de kosten. Met het voorbeeld hieronder willen wij aantonen dat deze gedachte niet juist is. Vaak zien wij dat mensen met veel enthousiasme een jaarabonnement afsluiten bij een sportschool. Bij de meeste leden loopt na gemiddeld 6 tot 8 weken de motivatie terug en neemt het bezoek af. Eén van de reden is het uitblijven van de gewenste resultaten. Na drie maanden bezoekt men nog af en toe de sportschool. Een gemiddeld abonnement in Nederland kost € 475,00 per jaar. Onze leden ervaren na 8 weken training met een personal trainer al grote verschillen. Hierdoor neemt de motivatie toe om te blijven trainen en lukt het onze leden zich een andere leefstijl aan te leren. Daar zijn wij heel trots op! Ons afvallen en snel fit pakket kost jou € 399,00.

Uiteraard kun je ook kiezen voor trainen met je vrienden, kinderen of familie. Met z’n tweeën of een groepje is wel zo gezellig en voordelig. Lees meer over small group training.

0
tevreden sporters gingen je voor!
"Om anderen te kunnen bewegen, moet je zelf bewogen zijn. Dat is waar de trainers van HC-Lifestyle zich 100% voor inzetten. Een top begeleiding waar ik mij prettig bij voel. Zonder was ik niet zover gekomen"
Tineke
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 27 beoordelingen

Informatie en contact

Afvalpakket

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar HC-Lifestyle te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.

Share This
Scroll naar top