Wil jij ook graag een maatje (of 2) minder?

Ons afvalpakket bestaat uit trainingen, voedingsschema en coaching.

Afvallen; in 12 weken gegarandeerd resultaat

Meer energie en weer lekker in je vel zitten!

Misschien heb jij ook weleens gehoord dat je discipline moet hebben? Minder eten en meer bewegen? Ieder pondje komt door het mondje? Maar klopt dit wel? En ben je niet zat om dit steeds te moeten horen? Gezond leven is geen dieet, het is een proces waarbij je leert om de juiste keuzes te maken, te genieten van gezonde voeding en leuke sportlessen. Met deze combinatie zal je merken dat je meer energie krijgt, af gaat vallen en weer lekker in je vel komt zitten! 

Ons afvalpakket is een programma van 12 weken. Het is een all-in pakket voor een vaste prijs en bevat 9 lessen Personal Training, een voedingsadvies en elke 2 weken metingen van gewicht, buikomvang en vetpercentage. Door de opzet garanderen wij dat je snel resultaat zult ervaren en dat het de aanzet is tot een verandering van je leefstijl. Wij snappen best dat volhouden lastig is, maar coaching en de juiste aandacht maken het verschil!

Wil je meer informatie?

Afvallen en garantie op resultaat

Trainen onder begeleiding met een plan dat op jouw situatie en wensen afgestemd is biedt veel voordelen. Je merkt vaak al binnen 8 weken een groot verschil. Werken aan afvallen vraag om aandacht voor jouw mentale rust, jouw voeding en jouw bewegen. Hiermee houden onze deskundige en ervaren personal trainers rekening. Jouw plan is maatwerk en begint bij een uitgebreide professionele intake. 

Persoonlijke aandacht

We snappen best dat het volhouden lastig is. Coaching en aandacht maken het verschil. Daarom gaan we een stap verder. Zo kun je rekenen op:

  • 1:1 training met je eigen coach
  • Elke twee weken voortgangscheck
  • Elke twee weken bespreken we je voedingsplan
  • Telefonische extra coaching
  • Ondersteuning via de app

Is afvallen onder begeleiding van een personal training duur?

Veel mensen zijn van mening dat dit niet voor hen is weggelegd vanwege de kosten. Met het voorbeeld hieronder willen wij aantonen dat deze gedachte niet juist is. Vaak zien wij dat mensen met veel enthousiasme een jaarabonnement afsluiten bij een sportschool. Bij de meeste leden loopt na gemiddeld 6 tot 8 weken de motivatie terug en neemt het bezoek af. Eén van de reden is het uitblijven van de gewenste resultaten. Na drie maanden bezoekt men nog af en toe de sportschool. Een gemiddeld abonnement in Nederland kost € 475,00 per jaar. Onze leden ervaren na 8 weken training met een personal trainer al grote verschillen. Hierdoor neemt de motivatie toe om te blijven trainen en lukt het onze leden zich een andere leefstijl aan te leren. Daar zijn wij heel trots op! Ons afvallen en snel fit pakket kost jou € 399,00.

Meer weten over ons afvalpakket?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar HC-Lifestyle te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens haar privacyverklaring.

3 months from now you will thank yourself

Scroll naar top